ΕΚΤΑΚΤΟ: "ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕ...



ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ...
ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΡΩΣΙΑ

The Israeli Air Force has carried out airstrikes against an artillery position of the Syrian Army near the town of Zabadani, around 45 km (28 miles) from Syria's capital Damascus.


H ισραηλινή αεροπορία πραγματοποίησε επιδρομές εναντίον θέσεων του πυροβολικού του συριακού στρατού κοντά στην πόλη Zabadani στα 45 km (28 μίλια) από τη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό αποκάλυψε μια στρατιωτική πηγή την Πέμπτη στο Sputnik.
« Aεροσκάφη της ισραηλινής αεροπορίας έπληξαν μια θέση του συριακού πυροβολικού  » ανέφερε η πηγή. « Το πυροβολικό χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει το στρατό ν΄απωθήσει τςι επιθέσεις των ανταρτών στο ανατολικό τμήμα της πόλης Zabadani. »
Η πηγή πρόσθεσε ότι οι ισλαμιστές αντάρτες επιτέθηκαν σε θέσεις του συριακού στρατού στο ανατολικό Zabadani τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Ο συριακός στρατός υποστηριζόμενος από το πυροβολικό κατόρθωσε ν΄αποκρούσει την επίθεση σε μια μάχη που είχε διάρκεια 3 ώρες.
Αφού τα ισραηλινά αεροακάφη βομβάρδισαν οι ισλαμιστές εξαπέλυσαν και β επίθεση  αλλά και πάλι απωθήθηκαν από το στρατό σύμφωνα με την πηγή.
Στο κέντρο της πόλης παραμένουν παγιδευμένοι 200 ισλαμιστές περικυκλωμένοι από το συριακό στρατό και την Hezbollah. (Spoutnik 10/09/2015)

ΠΗΓΗ
 http://dimpenews.com/2015/09/10

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις